VASTGOED

De vastgoedmarkt verandert voortdurend en ruimte is schaars. De vraagstukken zijn integraal, multidisciplinair en bovenal complex. Daarnaast ontstaan op het snijvlak van publiek en privaat uitdagingen die vragen om effectieve samenwerkingsvormen. Win-win situaties kunnen worden gecreëerd. De omgeving is veeleisend en bestaat uit vele stakeholders die geïnformeerd en betrokken willen worden. Eigenaren van vastgoed streven naar een duurzame ontwikkeling en een gezond financieel rendement.

In dit speelveld ontstaan uitdagingen die niet alleen vragen om een grondige kennis van vastgoed en ruimtelijke processen maar ook om expertise over organisatie- en veranderkunde en project- en programmamanagement. Al deze kennis, kunde en ervaring vind je bij ons. Een unieke combinatie.

In onze crossover aanpak beschouwen wij vastgoed als middel en stellen wij de eindgebruiker centraal. Of het nou gaat om de herbestemming of transformatie van een bestaand kantoorpand, een nieuwe locatie voor psychogeriatrische zorg of de verkoop van duizenden hectares agrarische gronden aan een institutionele belegger. Wij betrekken tijdig de juiste publieke en private (investerende) partners zodat draagvlak en vermogen om daadwerkelijk te kunnen realiseren ontstaat. Dit maakt dat wij ook bij gewijzigde marktomstandigheden en in tijden waarin het even tegenzit tot ontwikkeling en transacties kunnen komen.

Onze lessons learned en best practices delen wij graag. Bij uitstek zijn wij je partner om met behoud van draagvlak en versneld de door jou gewenste resultaten te bereiken. Je komt ons tegen als adviseur, proces-, project-, programmamanager of als gedelegeerd opdrachtgever.

Wij ondersteunen overheden, ontwikkelende partijen en eigenaren van vastgoed op het gebied van:

• Strategisch vastgoedmanagement (CREM)

• Portefeuille-, asset- en propertymanagement

• Concept- en projectontwikkeling

• Herbestemming en transformatie

• Acquisitie en dispositie

• Zorgvastgoed

• Grondzaken

Sta jij voor een uitdaging op het gebied van vastgoed en ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dat verkennen wij graag persoonlijk met je. Daarom bieden wij jou gratis én geheel vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze adviseurs.