PROGRAMMA- EN PROJECTMANAGEMENT

In elke organisatie wordt een eigen betekenis gegeven aan hetgeen een programma of een project is. Het varieert van complexe megaprojecten tot kleine overzichtelijke klussen. De overeenkomst daartussen is in ieder geval dat programma’s en projecten gaan over risicobeheersing en het behalen van resultaten binnen vooraf gedefinieerde randvoorwaarden (tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie). Door projectmatig te werken wordt de doelmatigheid van routinematig werken met de flexibiliteit van improviserend werken gecombineerd tot een efficiënte werkwijze in een krachtige, tijdelijke organisatievorm.

Ons team bestaat uit zeer ervaren senior programma- en projectmanagers die stuk voor stuk onderscheidende resultaten hebben behaald en hun bijdrage leveren aan de (door)ontwikkeling van programma- en projectmanagement. Zij geven leiding aan nationale overheidsprogramma’s, ‘high interest & impact’ projecten en complexe innovatieprojecten binnen het bedrijfsleven. Hun best practices en lessons learned delen zij graag.

Wij helpen organisaties met de implementatie van programma- en projectmanagement. Op maat en binnen de eigen context. Organisaties die reeds projectmatig werken ondersteunen wij om programma’s en projecten te verbeteren, te herinrichten, vlot te trekken en tot een goed einde te brengen. Ook zijn wij op interim basis beschikbaar als programma- of projectmanager.

Tot slot verzorgen wij (incompany) projectmanagement trainingen, masterclasses en personal coaching voor beginnende en ervaren projectmedewerkers, programma- en projectmanagers en hun opdrachtgevers. Kortom, wij zijn er om jou en je organisatie te ondersteunen in elke uitdaging die programma- en projectmanagement jullie biedt.

Ben jij geïnteresseerd in programma- en projectmanagement en benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dat verkennen wij graag persoonlijk met je. Daarom bieden wij jou gratis én geheel vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze adviseurs.

Onze projectmanagement opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,4

In onze (incompany) opleidingen op het gebied van programma- en projectmanagement combineren wij de theorie met actuele inzichten en de eigen praktijk van deelnemers. Er is veel ruimte voor interactie en eigen inbreng. De opleidingen zijn Nederlands- of Engelstalig.

Meer informatie? Neem contact met ons op.