ONTWIKKELING VAN MENS EN ORGANISATIE

Een organisatie is nooit af. Organisaties moeten voortdurend veranderen om de gewenste resultaten te bereiken, klanten tevreden te stellen en medewerkers gemotiveerd te houden. De (door-)ontwikkeling van een organisatie is een proces van aanpassen, verbeteren en vernieuwen. Hierbij is de focus tweeledig. Enerzijds gericht op de ‘harde’ kant van de organisatie: strategie, structuur, systemen en onderliggende processen. Anderzijds gericht op de ‘zachte’ kant: cultuur, leiderschap, stijl van leidinggeven, communicatie, personeel en vaardigheden van medewerkers. Feit is dat het één niet zonder het andere kan.

Echte verandering en verbetering van je organisatie begint bij de mensen die er werken (jij!) en resulteert in een effectieve strategie en passende structuren en systemen.

Wij helpen jouw organisatie duurzaam te veranderen en te verbeteren. Dit binnen de eigen context en aansluitend op de fase waarin de organisatie en medewerkers zich bevinden. Onze aanpak is integraal, op maat en gebaseerd op de meest recente veranderkundige inzichten.

Ben jij geïnteresseerd in organisatieontwikkeling en benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dat verkennen wij graag persoonlijk met je. Daarom bieden wij jou gratis én geheel vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze adviseurs.