ONTWIKKELING TOPSTRUCTUUR

De eisen die aan het topmanagement worden gesteld veranderen snel. Dit mede onder druk van gewijzigde maatschappelijke opvattingen. Traditionele hiërarchische structuren maken plaats voor netwerken en zelfsturing. Tegelijkertijd dient de betekeniseconomie zich aan waardoor het noodzakelijk is om organisatiedoelstellingen en de wijze van organiseren te verbeteren. Meer dan ooit is de mate waarin de topstructuur en de ambities van het topmanagement aansluiten op de eigen organisatie een succesfactor geworden.

Wij helpen jou en je organisatie met de ontwikkeling en inrichting van de topstructuur. Onze inzet hierbij is om de topstructuur in samenstelling en wijze van werken een weerspiegeling te laten zijn van de visie en cultuur van de organisatie.

Aan de hand van de door ons ontwikkelde methodiek ‘Voyage of Discovery’ bieden we executives een verrassend inzicht in de organisatie en de eigen rol daarbinnen. Via drie inspirerende leerlijnen en een passende aanpak worden duurzame resultaten bereikt.

Ben jij geïnteresseerd in de (door)ontwikkeling van de topstructuur en benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dat verkennen wij graag persoonlijk met je. Daarom bieden wij jou gratis én geheel vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze adviseurs.