REDESIRE

De applied game Redesire faciliteert een structureel en interactief overleg met stakeholders bij transformatieprocessen. Onderscheidend is dat stakeholders niet eenzijdig worden benaderd maar dat alle partijen op een veilige en interactieve manier via een multiplayer game worden betrokken.

De output wordt interactief en iteratief verkregen. De resultaten van de game worden in een gamelog vastgelegd. Alle speldata zijn beschikbaar voor analyse en de zogenaamde belangenkaart kan als basis dienen voor de verdere planvorming.

Redesire is een pressure-cooker om snel alle actuele belangen en behoeften van stakeholders op een slimme en playful manier op tafel te krijgen. Het werkt sterk verbindend en faciliteert het gesprek met en tussen stakeholders. Hierdoor wordt uiteindelijk een efficiënt planvormingsproces en een gedragen eindresultaat bereikt.

Ben jij geïnteresseerd in Redesire en benieuwd of de game jouw relatie met stakeholders kan versterken? Dat verkennen wij graag persoonlijk met je. Daarom bieden wij jou gratis én geheel vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze adviseurs.