INTERSECTORALE SAMENWERKING

In de complexe omgeving van jouw organisatie kan een ontwikkeling nooit op zichzelf worden gezien. Intersectorale samenwerkingsverbanden, zoals programmanetwerken, zijn meer dan ooit noodzakelijk om draagvlak te behouden en succesvol te zijn. Maar deze samenwerkingen ontstaan niet vanzelf. Het is een kunst op zich om tot een goede samenwerkingsvorm en -verhouding te komen. Naast gedeelde uitgangspunten en gemeenschappelijke doelen is een diepgaand begrip van je (toekomstige) samenwerkingspartners en hun omgeving vereist.

Als crossover organisatieadvies bureau verbinden wij uiteenlopende sectoren, vakgebieden, mensen en organisaties. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten en doen zich unieke kansen voor. Dit doen wij in opdracht, maar ook op eigen initiatief in ons 'CrossOverLAB'.

Wij zijn bij uitstek je partner in het creëren van intersectorale samenwerking tussen en binnen bedrijven, overheden, kennisinstellingen, non-profitorganisaties en burgers. Hierbij maken wij gebruik van passende creatieve methoden en technieken. Tevens bieden we je toegang tot ons omvangrijke netwerk om nieuwe strategische partners te identificeren. Gezamenlijk realiseren wij jouw complexe samenwerkingsopgave en creëren we krachtige allianties.

Ben jij geïnteresseerd in intersectorale samenwerking en benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dat verkennen wij graag persoonlijk met je. Daarom bieden wij jou gratis én geheel vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze adviseurs.