GEBIEDSONTWIKKELING

Gebiedsontwikkeling is een dynamisch proces waarin het gebruik van de ruimte en de samenhang tussen functies wordt geoptimaliseerd. Dit zowel kwalitatief als financieel. Het onderliggende proces is complex en richt zich op het samenbrengen van publieke, private en particuliere belangen. Door samenwerking en participatie kunnen synergievoordelen worden bereikt. Onze aanpak is integraal, multidisciplinair en gericht op het versterken en behouden van draagvlak.

Overheden en ontwikkelende partijen ondersteunen wij in elke fase van gebiedsontwikkeling:

1. Voorverkenning

2. Verkenning

3. Planfase

4. Realisatie

5. Exploitatie en beheer

Door een logische fasering in gebiedsontwikkeling aan te brengen en daarbinnen vaste thema’s (ruimte, grond, financiën, juridisch, proces en draagvlak) te identificeren ontstaat inzicht en overzicht. Wij combineren onze kennis van ruimtelijke processen, vastgoed en projectmanagement met veranderkundige inzichten om te komen tot de gewenste ontwikkelrichting.

Of het nu gaat om het opzetten van een grootschalig programma, het lostrekken van een vastgelopen proces of een tijdelijke versterking van je team, wij zij er om jou te helpen. Onze ervaren adviseurs geven als programma- en projectmanager leiding aan de meest uitdagende gebiedsontwikkelingen in Nederland. Duizenden hectares grond en gebouwen zijn met onze betrokkenheid getransformeerd naar een aantrekkelijke leefomgeving.

Wij ondersteunen jou en je organisatie in elke uitdaging die gebiedsontwikkeling jullie biedt.

Ben jij geïnteresseerd in gebiedsontwikkeling en benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dat verkennen wij graag persoonlijk met je. Daarom bieden wij jou gratis én geheel vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze adviseurs.