EXECUTIVE COACHING

Als directeur, bestuurder of topmanager geef je zelfbewust en bevlogen leiding aan je organisatie. Je staat voor je organisatie en je mensen. Als leider ben je ervan bewust dat jij je talenten en competenties optimaal moet inzetten om de doelstellingen van je organisatie te realiseren. Je bent effectief en hebt impact.

Gedurende je carrière dienen zich wezenlijke vraagstukken aan die bepalend zijn voor jouw toekomst en/of die van je organisatie. Op deze momenten ben je op zoek naar een gelijkwaardige, discrete sparringpartner die als geen ander snapt met welke uitdagingen jij wordt geconfronteerd. Dit zowel inhoudelijk, procesmatig als in relatie tot je persoonlijke ontwikkeling. Die sparringpartner zijn wij.

In onze executive coaching leveren wij maatwerk. Tenslotte is jouw vraag en situatie uniek. Je kunt er op rekenen dat wij je inspireren, confronteren en motiveren. Vanzelfsprekend bieden wij je een klankbord en kunnen wij onze expertise, ervaringen en best practices met je delen.

De relatie tussen coach en coachee is één van de belangrijke succesfactoren in een coachingtraject. Ben jij benieuwd of het tussen ons ‘klikt’? Wij ook. Graag maken wij persoonlijk kennis met je. Daarom bieden wij jou gratis én geheel vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze executive coaches.

"De coaching heeft mij uit een periode gekregen waarin ik 'vast' liep in mijn organisatie en het plezier in mijn directiefunctie begon te verliezen. Ik heb genoten van de sessies, ook al waren deze soms best wel confronterend."