Er zijn in totaal vijf bestemmingen, onze ‘haltes’. We beginnen in Spanje en daar eindigen we ook weer. We vertrekken op een woensdag en komen op vrijdagavond weer aan in Nederland. Zo is ons reisprogramma goed te combineren met jouw werk en privé agenda.

In de periodes tussen de reizen werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en word je individueel gecoacht. Onze executive coaches reizen vanzelfsprekend met je mee en onderweg zijn zij jouw sparringpartner. Een volledig executive coachingstraject is integraal onderdeel van het programma. Na afronding van de reizen geef je een slotpresentatie aan de voor jou belangrijke stakeholders. Jij bepaalt waar én hoe je dat doet. Het is tenslotte jouw persoonlijke reisverhaal.

Halte 1: Spanje

De reis start in Zuid-Spanje. Een plek waar genieten voorop staat. Je ontmoet je medereizigers en leert elkaar kennen. Samen verkennen we de omgeving. Je neemt deel aan verschillende activiteiten die jou (weer) bewust maken van jouw unieke kennis en talenten.

Halte 2: Italië

Je ontdekt de kracht van het samen creëren door een oplossing te zoeken voor de vraagstukken van lokale ondernemers. Je visualiseert het door jou gewenste resultaat en verkent de route daar naar toe. Kleine stappen leiden tot een grote sprong voorwaarts. Jouw impact wordt vergroot. Vanzelfsprekend maak je tijdens de reis ook uitgebreid kennis met de Italiaanse gastvrijheid én keuken.

Halte 3: Polen

We bezoeken bijzondere locaties en staan stil bij het ontstaan, het heden en de toekomst. Je ontmoet ‘grensverleggers’ en hoort hun verhaal. In een interactieve workshop leer je om buiten de bestaande kaders te denken en te doen. Dit levert je nieuwe inzichten op die je helpen om jouw reisdoelstellingen te verwezenlijken.

Halte 4: Estland

Als leider wordt van je verwacht dat je richting geeft aan het oplossen van zogenoemde ‘Wicked Problems’. Dit zijn uitdagingen die schijnbaar onmogelijk op te lossen zijn. In Estland vinden we volop voorbeelden. Het herkennen van een paradox is de eerste stap naar het vinden van een oplossingsrichting. Hoe kijk jij naar de wereld? Je leert hoe je je eigen belemmerde overtuigingen kunt overbruggen.

Halte 5: Spanje

Jij hebt je persoonlijke reisdoel(en) bereikt! Op inspirerende plekken en met interessante gesprekspartners ben jij tot nieuwe inzichten gekomen. Je hebt avonturen beleefd en je hebt jezelf voortdurend ontwikkeld. Op geheel eigen wijze heb jij jouw reis vorm gegeven. Je weet wie je bent, waar jij voor staat en wat je wil bereiken. Dat vier je met jouw reisgenoten.

INSCHRIJVEN

Ga je mee op reis? En ben jij benieuwd of het tussen ons ‘klikt’? Wij ook. Voordat je je definitief inschrijft voor het programma ‘reisgenoten’ maken wij graag eerst persoonlijk kennis met je. Daarom bieden wij jou geheel vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze executive coaches.

Vul voor het maken van een afspraak het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

* Verplichte velden