REISGENOTEN

Als bestuurder, directeur of manager geef je zelfbewust en bevlogen leiding aan je organisatie. Je staat voor je organisatie en je mensen. Als leider ben je ervan bewust dat jij je talenten en competenties optimaal wilt inzetten. Je bent effectief en hebt impact.

Tegelijkertijd dienen zich wezenlijke vraagstukken aan die bepalend zijn voor jouw toekomst en die van je organisatie. Je staat voor keuzes die vragen om een bredere afweging. Wat wil jij nou echt? Zit je nog op de goede plek? Wil je jouw leiderschap versterken? Wil je meer impact? Of heb je je sporen al verdiend en ben je toe aan een volgende stap?

Als jouw reisgenoot helpen wij je om antwoorden te vinden op jouw vragen. Gedurende een jaar gaan wij op reis in Europa. Je bezoekt inspirerende plekken en ontmoet interessante mensen. Actuele inzichten in leiderschap, transformatie en innovatie worden gedeeld. Zowel je professionele als persoonlijke perspectief wordt verbreed. Kortom het wordt een reis om nooit te vergeten.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

• Ervaren trainers en coaches op executive niveau met verschillende achtergronden en specialisaties;

• Inspirerende bestemmingen en ontmoetingen;

• Een professionele en persoonlijke aanpak die jouw (zelf)kennis en inzicht verrijkt en je helpt om je doelstellingen te verwezenlijken;

• Ontspannen en zorgeloze reizen met volop ruimte voor jouw eigen invulling.

JOUW REISGENOTEN

Ir. Monique Philippens

Transformatiemanager

"Leidinggevenden en organisaties help ik met het herformuleren en succesvol implementeren van een nieuwe koers. In mijn boek ‘Diagnose Transformatie' heb ik in co-creatie zorgtransformaties uit de praktijk geanalyseerd en inzichten, voorbeelden, tools en methoden gebundeld. Op reis deel ik mijn bevindingen met jou. Hierbij bezoeken we indrukwekkende plekken en ontmoeten we ‘grensverleggers’."

Drs. Sal Schuitevoerder

Executive coach

“Na gestopt te zijn met mijn rol als bestuurder van enkele zorginstellingen begeleid ik executives in hun persoonlijke - en professionele ontwikkeling. Mijn motto is ‘werken is een vorm van leven.’ Dus elke minuut en wat je ook doet draagt bij aan wie je bent. Samen met jou ga ik op reis om nieuwe ervaringen op te doen en om jouw reisdoelen te helpen verwezenlijken.”

Drs. Koen Klokgieters

Business strategy & Innovation consultant

“Innovatie en leiderschap zijn domeinen waarbinnen onzekerheid en onvoorspelbaarheid een belangrijke rol spelen. De combinatie van mensen en nieuwe technologie leidt tot een prachtige cocktail van complexiteit. Samen zoeken en experimenteren is iedere keer weer een feest om mee te maken. Op reis laat ik je kennismaken met veel voorkomende paradoxen.”

Drs. Arjen Roek

Executive coach

"Ik ben jouw sparringpartner. Niet alleen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar ook op inhoud en proces. Samen gaan we op avontuur en bezoeken we inspirerende plekken. Ook leren we bijzondere mensen kennen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om de bestemming, maar om de reis er naar toe. De invulling daarvan is aan jou en ik reis met je mee.”

Ir. Mart Veeken

Creative design consultant

“Opgeleid als industrieel ontwerper gebruik ik mijn design skills om jouw dromen en ambities te visualiseren. Om deze vervolgens te vertalen naar concrete acties. Jouw next step(s) breng ik in beeld.”

Drs. Marjan de Jong

Social impact & Marketing consultant

"Je kunt als bedrijf en als mens commercieel succesvol zijn en tegelijkertijd ook impact hebben. Ik geloof in de kracht van de samenwerking. Op onze bestemming gaan wij aan de slag met de uitdagingen van ondernemers om daarna een verdiepingsslag te maken in wat jij kunt betekenen binnen jouw wereld."

Drs. Robin Bertus

Business development manager

"Twee jaar geleden heb ik een nieuwe uitdaging gevonden door met mijn gezin te emigreren naar Spanje. Een nieuwe taal, een smeltkroes van andere culturen en een ander continent dat veel dichter bij is gekomen. Ik laat je kennismaken met mijn stad en haar bewoners. Onverwachte en inspirerende ontmoetingen liggen in het verschiet. Ook staan we stil bij dat ene talent dat jou bijzonder maakt en maken we een kaart van jouw reis."