WIE ZIJN WIJ?

Roek Consultancy (est. 2014) is een crossover organisatieadviesbureau gespecialiseerd in verandering en ontwikkeling van mens, organisatie en omgeving. Wij zijn actief in uiteenlopende sectoren zoals het vastgoed, de zorg, het onderwijs, de zakelijke dienstverlening en de hightech industrie.

Onze organisatie en aanpak is gefundeerd op de overtuiging dat in een complexe samenleving als de onze een ontwikkeling – op welk gebied dan ook – nooit op zichzelf kan worden gezien. Wij overbruggen de grenzen van sectoren en verbinden mensen en organisaties. Dat zie je ook terug in ons team.

Wij zijn georganiseerd als netwerkorganisatie. Dat maakt ons flexibel richting onze klanten en efficiënt in onze bedrijfsvoering. Onze manier van werken is gebaseerd op drie kernelementen: gelijkwaardigheid, authenticiteit en respect. Daarmee kan openheid en vertrouwen bestaan en uitgroeien tot een succesvolle samenwerking.

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs met uiteenlopende achtergronden en aanvullende persoonlijkheden. Van interim manager, vastgoedspecialist tot psycholoog; wij zijn een crossover op zich. Wat ons bindt? Gedeelde waarden, ambities en bovenal de intrinsieke motivatie om de beste oplossingen te bieden. Oplossingen voor de complexe vraagstukken waar jij en jouw organisatie vandaag én (over-)morgen mee worden geconfronteerd.

WIJ ZIJN JOUW PARTNER IN VERANDERING EN ONTWIKKELING

Enkele van onze klanten: